DISCLAIMER

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
* de eigenaar: de eigenaar van de website;
* gebruik(en): alle denkbare handelingen;
* u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
* de content: alle in de website aanwezige inhoud;
2. Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
3. De eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
4. De website bevat links naar websites van derden. De eigenaar is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naartoe gelinkt wordt. Het plaatsen van links door de eigenaar houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

NADERE INFORMATIE

Indien u vragen of opmerkingen heeft over WWW.024GROESBEEK.NL kunt u contact met ons opnemen via de Contact-link, rechtsboven op elke pagina.

GEBRUIK VAN DE WEBSITE

Als u op een link klikt wordt de opgevraagde informatie meestal getoond in een apart venster. U kunt terug naar de vorige pagina door rechts in het venster op de rode knop VENSTER SLUITEN te klikken. Met de pijltoetsen (links van de knop VENSTER SLUITEN) kunt u navigeren tussen diverse pagina's in de betreffende categorie.

Soms kan het laden van pagina's iets langer duren. U ziet dan een animatie "loading" waarna de opgevraagde gegevens verschijnen.

POPUP BLOCKER UITSCHAKELEN

WWW.024GROESBEEK.NL toont veel informatie in een extra venster. Sommige internet-programma's (browsers) staan zo ingesteld dat deze vensters niet getoond worden. Om dit te verhelpen kunt u popup blocker uitschakelen.

Hieronder vindt u informatie hoe u popup blocker uit kunt schakelen in de browser die u gebruikt.
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
 
300groesbeek005.jpg
Omroep Groesbeek Live